Kunstenaar onbekend

Deze pagina biedt de leden van Exlibriswereld de mogelijkheid afbeeldingen van exlibris en gelegenheidsgrafiek waarvan zij de ontwerper niet kennen, voor te leggen aan medeleden (en andere bezoekers van de website), in de hoop dat 'n ander daarover wèl uitsluitsel kan geven.

U kunt het reactieformulier ook gebruiken om aan te geven dat u zelf ongeïdentificeerde bladen geplaatst wil zien. U ontvangt dan via de mail aanwijzingen hoe te handelen.

Met ingang van januari 2020 worden ongeïdentificeerde exlibris geplaatst in de vorm van een pdf-document, waardoor het raadplegen hopelijk gemakkelijker en minder tijdrovend is. De oudere diaseries zijn verwijderd. De diaserie met opgeloste exlibris (Kunstenaar Bekend) blijft nog even staan maar zal tzt ook omgebouwd worden tot pdf document. Oplossingen binnen de nieuwe series worden ter plekke aangegeven. Voor het reageren kan nog steeds gebruik gemaakt worden van het onderstaande reactieformulier. Verwijs daarbij naar het serienummer en het exlibrisnummer binnen die serie.