Agenda

Voor oude items zie het Agenda-archief


Expositie Wendelien Schönfeld, Fochteloo 19 maart t/m 28 mei 2023
In het Centrum voor Prentkunst,
Zuideinde 26a/b, 8428 HE Fochteloo, vindt in van zondag 19 maart t/m zondag 28 mei een tentoonstelling plaats met houtsneden en houten beelden van de hand van Wendelien Schönfeld. Verder is er ook recent werk te zien van zeefdrukker Peter O. Gerrits. Het CvP is geopend op donderdagmiddag t/m zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Voor meer informatie over deze en toekomstige exposities in Fochteloo zie www.stichtingnobilis.nl.
Werk van Wendelien (links) en Peter O.

Algemene Ledenvergadering, De Bilt 6 mei 2023
Op zaterdag 6 mei wordt de Algemene Ledenvergadering van Exlibriswereld gehouden in het ons vertrouwde Vergadercentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. De vergadering begint om 11.00 uur (zaal open om 10.00 uur). Vergaderstukken zijn via e-mail op te vragen bij de secretaris. Na de vergadering is er een veiling en uiteraard volop gelegenheid tot ruilen.
Tijdens de ALV van 2022

Ruildag Plus, Fochteloo 7 oktober 2023
Om alvast te noteren: de Ruildag Plus, die vorig jaar helaas niet door kon gaan, staat voor dit jaar gepland op zaterdag 7 oktober.  Naast ruime gelegenheid tot ruilen, zijn er ook lezingen, o.m. over de prentkunst van Jeanne Bieruma Oosting en van Kuno Brinks. Een en ander vindt plaats in Dorpshuis Et Legien en het aangrenzende Centrum voor Prentkunst, Zuideinde 26a/b, 8428 HE Fochteloo. Verdere details zullen, zodra bekend, hier vermeld worden.