Agenda

Voor oude items zie het Agenda-archief


Najaarsveiling Bubb Kuyper, Haarlem 23 t/m 26 november 2021
De najaarsveiling boeken en prenten van veilinghuis Bubb Kuyper in Haarlem wordt van dinsdag 23 t/m 26 november gehouden in het veilinggebouw aan het Kenaupark 30, 2011 MT  Haarlem. Het ziet ernaar uit dat de veiling weer op locatie bijgewoond kan worden, maar houd voor de zekerheid de mededelingen daaromtrent op de website van Kuyper in de gaten. Online bieden is natuurlijk ook mogelijk; zie ook daarvoor de website. Voor de liefhebbers van exlibris en kleingrafiek is deze veiling extra interessant vanwege de grote hoeveelheid boekmerken en gelegenheidsgrafiek die dit keer onder de hamer komt. Het te veilen materiaal is afkomstig uit de collectie van Henk Weltje. De afdeling exlibris, die ruim 330(!) kavels omvat, wordt geveild op donderdag 25 november, aanvang 18.30 uur. Kijkdagen zijn van 18 t/m 21 november, van 10.00 tot 16.00 uur. Check ook hiervoor de website van het veilinghuis.

Jubileumdag Exlibriswereld, De Bilt 30 oktober 2021
De langverwachte Jubileumdag vanwege het 75-jarig bestaan van Vereniging Exlibriswereld vindt op bovengenoemde datum plaats in Cultureel & Vergadercentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. Het aantrekkelijke dagprogramma is inmiddels definitief. Bekijk het dagprogramma. Voor het deelnemen aan de dag is AANMELDING VERPLICHT, met het oog op de catering en vanwege de coronamaatregelen. Aanmelden (of onverhoopt afmelden) kan geschieden via e-mail of telefonisch: 06 44124149.

FISAE-congres, San Francisco 2022
Trouwe bezoekers van het FISAE-congres kunnen vast gaan sparen voor hun reis naar het congres van 2022, dat zal plaats vinden in San Francisco CA (VS). T.z.t. zal op deze plek meer informatie gepubliceerd worden.