Agenda

Voor oude items zie het Agenda-archiefExlibris-tentoonstelling, Doetinchem 1 november 2020 t/m 31 januari 2021
De activiteiten in Doetinchem hebben enige jaren geen doorgang gevonden, maar de draad wordt weer opgepakt op 1 november 2020, al is het dit keer uitsluitend in de vorm van een tentoonstelling. Vanwege de corona-maatregelen zullen er geen ruilactiviteiten plaatsvinden. De tentoonstelling, die gewijd is aan het thema verkeer en vervoer, zal te zien zijn in het Openbaar Vervoer & Speelgoedmuseum, Stationsstraat 50, 7005 AK Doetinchem; openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur, zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Hte museum is tot nader order gesloten

Geniale grafici, Escher en zijn tijdgenoten, Den Haag 17 februari t/m 16 mei 2021
In Museum Escher in het Paleis is in bovengenoemde periode een tentoonstelling te zien die gewijd is aan het grafisch werk van Maurits Escher en een aantal illustere tijdgenoten. Van landschappen tot portretten, van gebouwen tot geometrische vormen: Geniale grafici brengt het werk van 44 grafici samen met het werk van M.C. Escher. Prenten van o.a. Piet Mondriaan, Matthijs Maris, Jan Mankes, Hendrik Werkman, Jan Toorop bieden een doorsnede van de Nederlandse grafiek aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw. In de tentoonstelling zullen ook een aantal bijzondere exlibris te zien zijn van bekende Nederlandse namen zoals Anton Pieck, Piet Mondriaan, Pam Rueter en Willem Rozendaal. Escher in het Paleis is gevestigd aan het Lange Voorhout 74 in Den Haag.
 
FISAE-congres, San Francisco 2022
Trouwe bezoekers van het FISAE-congres kunnen vast gaan sparen voor hun reis naar het congres van 2022, dat zal plaats vinden in San Francisco CA (VS). T.z.t. zal op deze plek meer informatie gepubliceerd worden.