Agenda

Voor oude items zie het Agenda-archiefRuildagen Exlibriswereld in 2019
De volgende data zijn bepaald voor de jaarlijkse ruildagen in 2019:
  • 16 februari: Steendrukmuseum, Valkenswaard
  • 18 mei: Vergadercentrum H.F Witte, De Bilt
  • 12 oktober: Centrum voor Prentkunst, Fochteloo
  • 14 december: Haarlem
Nadere details omtrent locatie en invulling van de dagen volgt t.z.t.

Ruildag Exlibriswereld, Valkenswaard 16 februari 2019
De traditionele februari-bijeenkomst in het Steendrukmuseum in Valkenswaard staat zoals te doen gebruikelijk vooral in het teken van het ruilverkeer met een internationaal tintje, want ook onze zuiderburen zijn in de regel goed vertegenwoordigd. Verder staat op deze dag weer een tombola met aantrekkelijke prijzen op het programma, ten bate van de jubileumkas. En uiteraard wordt er weer een lithografie in de reeks der Vier Seizoenen, van de hand van Hedwig Pauwels, onthuld. Verder loopt in het museum de tentoonstelling Leo Gestel, fan van Brabant, die een fraaie dwarsdoorsnede biedt van het werk van deze veelzijdige kunstenaar. Het Steendrukmuseum is gevestigd aan de Oranje Nassaustraat 8C te Valkenswaard, de dag duurt van 10.00 uur tot ca. 16.30 uur.

Voorjaarsruildag Graphia, Sint-Niklaas 30 maart 2019
De voorjaarsruildag van onze Belgische zustervereniging zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart 2019 van 10.00 tot 17.00 uur in het Internationaal Ex-libriscentrum (SteM), Zwijgershoek 14 te B-9100 Sint-Niklaas.

Jaarvergadering DEG, Wetzlar 9 t/m 12 mei 2019
De 70e Jahrestagung van onze Duitse zustervereniging DEG vindt dit jaar plaats in de stad Wetzlar in de deelstaat Hessen. Zoals gebruikelijk biedt de DEG een uitgebreid programma met tentoonstelling, excursie, feestelijke maaltijden en uiteraard volop ruilgelegenheid. Uitgebreide informatie omtrent het programma en aanmelding zijn te vinden op de website van de DEG.