Agenda

Voor oude items zie het Agenda-archief
Jaarvergadering DEG, 28 april - 1 mei 2017
Van 28 april t/m 1 mei 2017 vindt in Paderborn de jaarvergadering van onze Duitse zustervereniging DEG plaats. Als locatie is gekozen voor het WELCOME Hotel Paderborn, Fürstenweg 13, D-33102 Paderborn, op loopafstand van het fraaie historische centrum. Het uitgebreide programma omvat o.m. veel gelegenheid tot ruilen, een museum-excursie, feestelijk buffet met tombola. Voor gedetailleerde informatie over het programma, locatie, kosten, hotelreservering enz. raadpleeg de (duitstalige) invitatie of kijk op de site van de DEG.

Jaarvergadering Exlibriswereld annex ruildag,  De Bilt 13 mei 2017
Op zaterdag 13 mei 2017 staat de jaarvergadering van Exlibriswereld op het programma, zoals gebruikelijk in Cultureel en Vergader Centrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4, 3731CL  De Bilt. De jaarvergadering begint om 10.00 uur; aansluitend vindt een veiling plaats. Leden kunnen maximaal 10 kavels aanleveren. Deze dienen in de vorm van een lijst met omschrijving en inzetprijs vóór 1 mei 2017 aangeleverd te worden aan de secretaris. De complete veilinglijst zal aan de zaal beschikbaar zijn en zal ook vooraf via e-mail toegestuurd worden aan de leden van wie een e-mailadres bekend is. Uiteraard is er ook ruim gelegenheid om te ruilen en bij te praten.

Dag van de Prentkunst, Fochteloo 7 oktober 2017
Noteer het vast in uw agenda: Dag van de Prentkunst in het Centrum voor Prentkunst van Stichting Nobilis in het Friese Fochteloo. Het dagprogramma zal t.z.t. hier vermeld worden; er zal in ieder geval een tentoonstelling te zien zijn van het Grafische werk van Cees Andriessen. Deze expositie wordt op deze dag officieel geopend, om 11.00 uur.