Kunstenaar onbekend

Deze pagina biedt de leden van Exlibriswereld de mogelijkheid afbeeldingen van exlibris en gelegenheidsgrafiek waarvan zij de ontwerper niet kennen, voor te leggen aan medeleden (en andere bezoekers van de website), in de hoop dat 'n ander daarover wèl uitsluitsel kan geven.

Hieronder staat een presentatie met afbeeldingen van, vooralsnog 100, ongeïdentificeerde bladen, voorzien van een volgnummer. Klik op "afspelen" om de presentatie te starten. Wie meent een of meer exemplaren aan een kunstenaar te kunnen toeschrijven, kan zijn/haar kennis door middel van het reactieformulier (onderaan deze pagina) insturen, desgewenst voorzien van aanvullende opmerkingen. Inmiddels zijn de eerste oplossingen binnengekomen; die zijn te bekijken in de presentatie Kunstenaar bekend.

U kunt het reactieformulier ook gebruiken om aan te geven dat u zelf ongeïdentificeerde bladen geplaatst wil zien. U ontvangt dan via de mail aanwijzingen hoe te handelen.

In de presentatie Kunstenaar onbekend is een nieuw exlibris geplaatst op 19 maart 2017. In de presentatie Kunstenaar bekend zijn twee nieuwe oplossingen geplaatst op 8 mei 2017.